Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Felhasználási feltételek


 

A www.nyaralnimegyek.hu oldalain az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak. Az ActivConto Kft. (továbbiakban üzemeltető) fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata a http://www.nyaralnimegyek.hu/kapcsolat/felhasznalasi_feltetelek/oldalon érhető el. A nyaralnimegyek.hu oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja az alábbi Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a nyaralnimegyek.hu oldalt.

Nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a nyaralnimegyek.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást. A nyaralnimegyek.hu oldalain szereplő nevek, logók, vízjellel ellátott grafikák és képek, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Mindezek alól kivételt jelentenek azok, amelyeket az Üzemeltető írásos engedélyével bocsátott felhasználásra.


Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a nyaralnimegyek.hu oldalain található információkat és szolgáltatásokat. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a nyaralnimegyek.hu oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. A nyaralnimegyek.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok tartalmáért a hirdető Utazási Irodák/Cégek tartoznak felelősséggel. A megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

 

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A  nyaralnimegyek.hu oldalain elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető  fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.


Az üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a nyaralnimegyek.hu oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a nyaralnimegyek.hu oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. Az üzemeltető természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítik az Ön elvárásait és várakozásait.

Az üzemeltető nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.


Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférési jogát. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét az üzemeltető kizárja.


A nyaralnimegyek.hu oldalain szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a nyaralnimegyek.hu oldalain nem jelenti automatikusan, hogy az üzemeltető egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

 

 


 


Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu