HÍRLEVÉL

Utazási ajánlatok


Alap funkciók:

 

 Oldalunkon lehetőség van utazási ajánlatok elhelyezésére, melyek között az idelátogatók különböző kritériumok alapján tudnak keresni. A hirdetésre kattintva az érdeklődőt átirányítjuk a hirdető iroda saját oldalára, ahol további információt találhatnak, illetve azonnal lefoglalhatják a kiválasztott utat. Partnereink a róluk szóló adatok és ajánlatok módosításához könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapnak, amin jelszavas azonosítás után, újabb szállások és ajánlatok rögzítésére, valamint a meglévő adatok módosítására van lehetőség. A havidíj tartalmazza korlátlan számú ajánlat elhelyezését az adatbázisban. Az ajánlatokat a következő rendszerezésben tároljuk: földrész, ország, régió, város, szállás, ajánlat. Így megtalálhatóak az utazás jellegéből kiindulva, (külföldi út, egzotikus út, síút, stb...), illetve az üdülőhelyek között böngészve, vagy akár a szállásokat nézegetve is. Ezen kívül természetesen összetett keresésre is lehetőség van a főoldali gyors keresővel, vagy az utazási ajánlat keresővel. Az ajánlatok igény szerint megjelölhetőek last minute ajánlatnak is, így külön menüpontban (Last Minute) is listázásra kerülnek.

 

 A megjelenített ajánlatok tartalmaznak egy előzetest fényképpel, majd egy részletes adatlapot, amelyen a következő adatok szerepelnek:

 

 • indulási és érkezési időpontok
 • árak
 • a hirdető iroda honlapjára mutató link
 • információk az úthoz kapcsolódó szállásról
 • információ az adott üdülőhelyről
 • információ az országról
 • képgaléria
 • térkép a szállás helyéről a könnyebb azonosítás érdekében

 Az utazási iroda keresőbe minden iroda automatikusan bekerül, aki utazási ajánlatokat helyez el oldalunkon, így a látogatók azt is megtudják, hogy hol van hozzájuk a legközelebbi iroda.


Választható extra megjelenések:

 

 • Ajánlat megjelenítése a főoldali slide show-ban, ahol 428*260 pixeles méretben, diavetítés formájában jelennek meg az ajánlatok. Erre kattintva a rendszer azonnal átirányítja az érdeklődőt a hirdető iroda saját oldalára, az általa megadott linken.(minta)
 • Ajánlat megjelenítése „Kiemelt Ajánlat” felirattal a különböző szűrő fokozatokban,földrész választás, adott ország, adott régió, adott üdülőhely lépcsőkben, illetve az ajánlatok között is. (minta)
 • Ajánlat megjelenítése akciós ajánlatként, így megjelenik az Akciós utazások menüpontban kigyűjtve.

 
 

 Hirdetési forma
 Ár
   
 Alap funkciók, korlátlan számú ajánlat
 ÉRDEKLŐDJÖN!!!
   
 Főoldali slide show
 10.000.- Ft/ajánlat/hét
 Kiemelt ajánlat megjelenítés
 1.000.- Ft/ajánlat/hét
 Akciós utazás megjelenítés
 1.000.- Ft/ajánlat/hét
   
 

Áraink nettó árak, a szolgáltatásokra érvényes 27% ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Tekintse meg kedvező árú hirdetési csomag ajánlatainkat is, melyek több hirdetési formát is tartalmaznak hihetetlenül kedvező áron!


Bővebb információért és egyedi árakért kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Még ma kérjen árajánlatot!Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu