Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Szalajka Liget Hotel**** és Apartman házak - Szilvásvárad
Szállás kategória:
Hotel****
Ön is vágyik arra, hogy a mindennapi zsibongástól távol, egy erdőszéli tisztáson pihenje ki a napi, heti fáradalmakat, hogy reggel madárcsicsergésre ébredjen, és a szállodai szobája egy csodálatos kilátású erdős, vagy dombos részre nézzen?

 

A 2005. nyarán indult fejlesztés célja az volt, hogy olyan igényes, egyedülálló szilvásváradi szálloda épüljön a Bükki Nemzeti Parkban, amely az alábbi  szempontokat tartja meghatározónak:

 • gyermekbarát és családbarát,
 • vendégközpontú,
 • konferenciákhoz, csapatépítő és vezetői tréninghez is alkalmas,
 • a természettel is harmóniában lévő szálloda valósuljon meg.

2006. júliusában nyitott meg Szilvásvárad első négycsillagos szállodája.

A szilvásváradi wellness hotel és üdülőfalu az alábbi  szolgáltatásokkal biztosítja az Ön és családja kényelmes pihenését:

 • A központi hotel részen 27 db 2 ágyas szoba és 4 db 4 személyes családi szoba, és egy lakosztály .
 • A wellnessrészen finn szaunák, gőzkamra, illókamra, sókamra, infraszauna, pezsgőfürdő,  külső medence. 
 • A fitnesz részen kialakításra került egy fallabdapálya, és többfunkciós kardiógépekkel felszerelt kondícionálóterem
 • Étterem: a hazai ízeket előtérbe helyező 130 fős éttermi rész, ami a konferenciateremmel egybenyitva akár 250 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A szálloda kertjében kialakításra került egy 100 fős rendezvényterasz is.
 • Konferencia és szekció termek: több részre osztható konferenciatermek akár 140 fő leültetését és 8 szekció kialakítását teszik lehetővé. Mindezekhez a legmodernebb konferenciatechnikával biztosítjuk a rendezvények zavartalan lebonyolítását.
 • Egyedi házak: a magasabb kényelmi térre vágyók számára épült 13 db egyedi ház, amelyek 4, 6, 8 fő elhelyezésére alkalmasak (10 ház 4+2 fős, 3 ház  6+2 fős).
 • Játszótér: 200 m2-es területen egy korszerű, EU szabványos,  minden gyermek számára élményt nyújtó játszótér.
 • Kapcsolódó szolgáltatások: masszázsszolgáltatás, kerékpárkölcsönzés, túravezetés, lovagoltatás, sétakocsikázás, csapatépítő programok, szarvasgomba-vadászat, kalandtúra, idegenvezetés, animációs programok, életmód program, diabétesz és fogyókúrás programok.

Összességében  azt a célt kívánjuk szolgálni, hogy Ön mint vendég, pozitív feltöltődést kapjon a Szalajka Liget Hotelben, Szilvásváradon, és az Észak-magyarországi régióban. Azt szeretnénk, hogy jó szívvel emlékezzen vissza az itt töltött napokra, legyen ajánlója egy kellemes szilvásváradi hotelnek társai, barátai, kollégái, ismerősei körében, hogy hol pihenjenek, rekreálódjanak, vagy hová válasszák a konferenciák, csapatépítő vagy vezetői tréningek helyszínét.


Elérhetőségeink:

Szilvásvárad, Park utca 25/a. 

E-mail:      info@szalajkaliget.hu
Telefon :   +36(36) 564 300
Telefax :   +36(36) 564 302

Bízunk benne, hogy kollégáinkkal együtt sikerülni fog!

Várjuk Önt Szilvásváradon a Szalajka Liget Hotel ****-ben.


A szálloda hivatalos honlapja:
www.szalajkaliget.hu

Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!


Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu