Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Mesés Shiraz Hotel****superior - Egerszalók
Szállás kategória:
Hotel****
Szállodánk a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. A 2006. decemberében 45 szobásra bővült szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak-afrikai fürdőházzal, Arab udvarral, Mór fürdővel, afrikai Hammammal növekedett.

A Mesés Shiraz 42, különböző kategóriájú (standard, komfort, superior) szobával és 3 mesés lakosztállyal (Tan-Tan családi, Kalifa elnöki, Marrakesh nászutas) rendelkezik. Minden szoba külön világ; hangulatukat a berber fali minták emelik ki, a Gül baba szeráj marokkói berendezésű négy szobája az Arab udvarra nyílik. Szállodánk egész évben nyitva áll vendégeink előtt, reméljük, hogy Önt is hamarosan elbűvölhetjük! Várjuk Önt, Egerszalókon az 1001 éjszaka szállodájában! Hagyja magát elcsábulni, az élmény megéri!

Egerszalók Egertől 6, Budapesttől 120 km-re, az M3 autópályától 20 km távolságra, a Bükk lábainál elterülő dombok lankái között fekszik. A Shiraz Hotel a vizektől övezett, dombokkal körülvett völgyben, a falu központjában épült. Mellette folyik a falu határában elterülő tóba ömlő patak, mely a település határától nem messze fekvő, természetes sókiválásáról híres gyógyforrásból táplálkozik. A falu büszkesége a messze földön híres egerszalóki Hőforrás, amely télen-nyáron, éjjel-nappal várja vendégeit. A híres Hőforrás szállodánktól 1.5 km távolságra található.Elérhetőségeink:

Cím: H-3394 Egerszalók, Széchenyi út 31.
Telefon: +36 36 574 500  Fax: +36 36 574 505
E-mail: info@shirazhotel.hu
Koordináták:  É 47° 52' 6.09", K 20° 19' 14.29"

Tegyen virtuális sétát a Hotelben!

A szálloda hivatalos honlapja:
www.shiraz.hu


Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu