Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Kristály Hotel és Eszterházy Étterem***** - Tata
Szállás kategória:
Hotel*****
Fekvése: Tata, Magyarország egyik „gyöngyszeme”, a Vértes és a Gerecse hegység lábainál található. A Hotel Kristály a város központjában, a gyönyörű Angol park, Cseke-tó és az Öreg-tó közelében, továbbá számos szórakozóhely szomszédságában épült. A szálloda számos korszakot, hírnevet és mélypontot megélt, de mindig is a helyi közélet kedvelt színtere volt, hiszen itt tartották a tatai bálok, színi előadások többségét is.

Szobák: standard és superior kategóriájú szobák ötvözik a barokk és a modern stílusjegyeket.

Felszereltségük: fürdőszoba, telefon, televízió, szobaszéf, minibár, hajszárító, Internet.

Az árban foglalt szolgáltatások: reggeli. Gyermekbarát szolgáltatások: gyerekágy, baby phone, tejmelegítő, babafürdető kád állvánnyal, etetőszék, járóka, gyermekülés kerékpárra, gyermek étkészlet, mesekönyvek, társasjátékok.

Egyéb szolgáltatások: étterem, kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet, masszázs.

Programlehetőségek a közelben: Kisvonatos városnézés, sétahajózás az Öreg-tavon, (Vizi)Vár, Angolpark, Pálmaház, múzeumlátogatás: Kuny Domokos Múzeum, Szabadtéri Geológiai Múzeum, Görög-római Szobormásolatok Kiállítása, Német Nemzetiségi Múzeum, séta az Agostyáni Arborétumban. Szolgáltatások mozgáskorlátozottak részére: a szállodában 2 db akadálymentesített szoba található. Az épületen belüli közlekedés megoldott kerekesszékesek számára is. Az emeletek között lift segíti a közlekedést. A lobbyban külön mosdó áll a mozgáskorlátozottak rendelkezésére.

A szálloda hivatalos honlapja:
http://www.thecrystalhotel.com/


Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényében térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu