Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
JUFA Vulkán Fürdő Resort Hotel**** - Celldömölk
Szállás kategória:
Hotel****
Ausztria és Németország után 2014 áprilisától már Magyarországon is, a vulkánvárosban, Celldömölkön köszönthetjük Önt az első négycsillagos szállodánkban kempinggel, valamit gyógy-, és termálfürdővel. Sport és wellness resortunk télen-nyáron számtalan lehetőséget kínál a pihenésre vágyóknak, sportkedvelőknek és a családoknak.

Egyedülállóan szép környezetben az 5 millió éves vulkáni eredetű Ság hegy lábánál fekszik a Vulkán gyógy- és termálfürdő, amely 1600 négyzetméternyi vízfelülettel várja vendégeit.

A JUFA Resort Celldömölk a JUFA első magyarországi vendégháza, amely a  fürdőhöz kapcsolódva, a megszokott JUFA színvonalon várja a családokat, az idősebb és fiatalabb látogatókat egyaránt, akik számára a fürdő nyújtotta kikapcsolódáson túl szabadidős programok sokasága is rendelkezésre áll. A már meglévő fürdő a JUFA szálloda révén új szauna-világgal, új medencékkel és pihenő részekkel, valamint étteremmel bővül.

A család aprajának szórakozásáról új csúszdák és egy gyerekjátszó-rész gondoskodik, valamint különálló családi pihenő egység.

A Ság hegy természetes környezete nyújt hátteret a fürdőnek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyre.

A JUFA Resort Celldömölk könnyen elérhető tömegközlekedéssel is, a pályaudvarról óránként indul busz a fürdőhöz.

A JUFA szálloda kiegészítéseként a hosszabb kúrára érkező vendégeknek kempingezésre is lehetőség adatik. A teljesen körülkerített 4x-os kemping 74 férőhelyes, és a termál mellett helyezkedik el. A hotel és a fürdő teljes infrastruktúrája az itt megszálló vendégek számára is rendelkezésre áll.

Szaunavilág nyitás:2014.augusztus.

Gyerekvilág nyitás: 2014.ősz

Elérhetőségek:
Celldömölk, Sport u. 8.
+3695525071
+36308370529
vulkantherme@jufa.hu

GPS koordináták:
É 47° 14' 40.05" , K 17° 8' 50.23"
É 47.244335 fok, K 17.146441


A szálloda hivatalos honlapja:
www.jufa.hu

Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu