Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Ábrahámhegyi nyaraló - Ábrahámhegy
Szállás kategória:
Apartmanház
Fekvése: Balatonra néző, gyönyörű panorámás 90 nm-es nyaraló a Szilvádi hegy legtetején. 

A házról: Fölső szinten 2 külön bejáratú hálószoba. Földszinten nagy nappali, fürdőszoba, konyha, étkező, innen nyíló hangulatos boros pince. A ház körül nagy terasz 30 nm-es, panorámában lehet gyönyörködni reggelizés közben és este nézni a naplementét, a hold felkeltével az ezüst hidat. Bográcsozási, grillezési lehetőség a kertben, ház mögött az erdő szélén, nincs bekerítve a kert. Konyha 2012-ben felújítva, teljesen felszerelve, új bútorral, villanytűzhely, hűtő fagyasztóval, mikrohullámú, presszógép, piritossütő, edények, poharak minden ami kell a főzéshez. TV, vasaló, hajszárító, ventilátorok minden szobában van, hűvösebb napokon szükség esetén cserépkályhával lehet fűteni, hangulatos otthon melegét varázsolni.

Ábrahámhegy strandja a legszebb strand a Balaton északi partján, mindössze 6 percre kocsival a nyaralótól.A ház mögött saját egy hektár erdő ős borókással, az őzek gyakori látogatók a hajnali órákban, aki a természetet kedveli és a csöndet, nyugalmat itt igazi kikapcsolódásra lel. A környék tele van igazi természeti látni valókkal, turista útvonalakkal.  Pár perc séta és Salföldre lehet érni ahol sok kis családi borozó várja a kirándulókat, Nemzeti Park, Hintó kiállítás, ős honos állatok parkja.  Pálos kolostor romok, ahol feltöltődni lehet, csoda szép. Rendszeres nyári programok, mint Strand bál, Falunap, Halászlé főző verseny, Bor napok, mindig van valami rendezvény.


Elérhetőség:
Szabó Andrásné Ildikó  
Telefon: 0630 301 2616
E-mail: ilko99@citromail.hu    
Figyelem! A fenti tájékoztató a szállás tulajdonos által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállások fenntartják a változtatás jogát!
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu