Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Gangehi Island Resort****+ - Ari Atoll
Szállás kategória:
Hotel****
Fekvése: a szálloda az Északi Ari Atollon fekszik, kb 80 km-re Male-tól. Transzfer: hidroplánnal kb 20 perc. A szálloda német vezetés alatt működik 2013 nyarán nyitott, azaz még teljesen új.

Szobák: összesen 45 db szoba van a szigeten. Kerti villái 64 nm2-esek ízlésesen, világos fával és barátságos színű szövetekkel berendezettek. Szobái fürdőköpennyel, hajszárítóval, minibárral, széffel, felszereltek, klimatizáltak. A szobákban mennyezeti ventilátor is található és teraszosak. Tengerparti villái: mindenben megegyeznek a kerti villákkal csak tengerre néznek. Vizi villák: kb 76 nm2-esek, a víz felett cölöpökön állnak. A villák úgy helyezkednek el, hogy a naplemente látható a teraszokról.

Szolgáltatások: 2 étterem, bár, egy butik, közösségi helyeken ingyenes internet, orvos, esti szórakoztató műsorok. Sportolási lehetőségek: edzőterem, strandröplabda, jóga, kenu. Térítés ellenében: mélytengeri horgászat, búvárkodás, spa, masszázs. Nászutasoknak:1 üveg pezsgőt és egy sütit kapnak érkezéskor.A szálloda hivatalos honlapja:
http://www.gangehi.com/


Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényében térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu