Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Cesenatico
Cesenatico
Cesenatico 7 km hosszú homokos tengerparttal várja a napozás szerelmeseit. Igen népszerű üdülőhely, főleg a kisgyermekekkel érkező családok körében, de néhány éjszakai szórakozóhelyének köszönhetően a fiatalok közt is kedvelt
Chaniotis
Chaniotis
Chennai
Chennai
Hamarosan...
Chiang Mai
Chiang Mai
Chioggia
Chioggia
Hamarosan...
Civetta
Civetta
Civitavecchia
Civitavecchia
Civitavecchia egy város Olaszországban, Lazio régióban. Kikötőváros, a Tirrén-tenger partján fekszik. A várostól délkeletre található a főváros, Róma. A városnév jelentése: ősi város.

 
Colmar
Colmar
Felső-Elzász fővárosa, termékeny vidéken, 4 km.-nyire a Vogesektől és 16 km.-nyire a Rajnától, a Lauch partján. A festői francia városkát Colmart sokan Európa egyik legszebb látványosságának tartják, ez a különleges hely valóban olyan mintha egyenesen egy Grimm meséből kelt volna életre. A gyönyörű elzászi vidék nem csak a világörökség részét képező óvárosáról, és színes borkultúrájáról híres, de ilyenkor karácsony közeledtével a város megtelik varázslatos fényekkel, és illatokkal, az utazóknak pedig hirtelen olyan érzése támad mintha egy tündérmese lapjaira tévedt volna.
Colombo
Colombo
Srí Lanka fővárosa, ahol érdekesen keveredtek a különféle kultúrák, az elmúlt 600 év alatt.
Corciano
Corciano
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu