Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Egerszalók
Egerszalók
Egerszalók egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében. Természeti képződményeivel, finom boraival, vizeivel, kő emlékeivel illeszkedik az Egri Kistérség Kő-Túra útvonalába. A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő 27.000 éves hévízforrás.
El Gouna
El Gouna
Hamarosan...
Elenite
Elenite
Es Pujols
Es Pujols
Hamarosan...
Esztergom
Esztergom
Falcade
Falcade
Hamarosan...
Faliraki
Faliraki
Faliraki mozgalmas üdülőhely a fővárostól 18 km-re. Rodosz várossal állandó buszjárat köti össze. Hosszan elnyúló, széles, homokos (helyenként apró kavicsos), lassan mélyülő tengerpartja a strandolás és a vízi sportok tökéletes helyszíne. Központjában, a tengerpartra merőleges főutcán hangulatos tavernák, éttermek, bárok, üzletek és diszkó várja a nyaralókat.
Famagusta
Famagusta
Hamarosan...
Felsõtárkány
Felsõtárkány
E palóc település a festői Tárkányi-medencében, a Várhegy és az Őrhegy között, a Bükk hegység kapujában, Heves megye északkeleti határán, Egertől 6 km-re fekszik. Felsőtárkány külterülete 90%-ban erdőséggel borított. Területének nagy része a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozik, mely nagyvadban és növényfajokban is rendkívül gazdag. Felsőtárkány lakosságának száma napjainkban folyamatosan emelkedik, 2011. január 1-i állapot szerint 3.581 fő. Ez a község fejlett infrastruktúrájának, természeti környezetének, valamint Eger közelségének köszönhető.
Filzmoos
Filzmoos
Távol a tömegtől, de mégis a Ski Amadé közepén terül el Filzmoos, ahol mindig elég hely és hó van az önfeledt sízésre. Az 1057-1597 m között elterülő sícentrumhoz öt húzólift, két üléses és egy kabinos tartozik.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu