Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 589 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Livingstone
Livingstone
London
London
Hamarosan...
Longyearbyen
Longyearbyen
Longyearbyen a Norvégiához tartozó Spitzbergák (Svalbard) legnagyobb települése és egyben fővárosa.
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles, az Egyesült Államok nyugati partján, a napfényes Kaliforniában fekvő város, a filmkészítés fellegvára Hollywood is itt található. Az Angyalok városának is szokták nevezni.
Lourdas
Lourdas
A csendes, nyugodt, elsősorban természetközeli nyaralást kedvelőknek ajánljuk. Széles, homokos öblök, csodálatos strandok, festői környezet. Néhány üzlet és szórakozóhely, főleg tavernák állnak a vendégek rendelkezésére.
Lucca
Lucca
Lyon
Lyon
Hamarosan...
Madrid
Madrid
Hamarosan...
Mahábalipuram
Mahábalipuram
Mahábalipuram vagy Mamallapuram kisváros DK-Indiában, Tamilnádu szövetségi államban. Csennaitól kb. 60 km-re délre a Bengáli-öbölpartján fekszik.
Lakossága 15 ezer fő volt 2011-ben. Gazdasági életében meghatározó az idegenforgalom, 2011-ben 3,2 millió külföldi és helyi turista kereste fel.

Templomkörzete 1985 óta az UNESCO világörökség része. A hely a tömör gránit sziklából kifaragott szobrászati remekművek kiállítása; sziklatemplomok, domborművek, életnagyságú elefánt-, oroszlán-, bikaszobrok. A legtöbb alkotás a 7 - 8. századig nyúlik vissza. ,

A város kikötője már az ókori Görögország idejében ismert volt. A középkorban a dél-indiai Pállava Birodalom fő kikötője és tengeri támaszpontja. A település partjaira lesújtó 2004-es szökőár újabb régészeti leleteket tárt fel a Pállava korból.
Mahe
Mahe
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu