Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Playa De Las Americas
Playa De Las Americas
Hamarosan...
Playa del Carmen
Playa del Carmen
Playa del Carmen a Riviera Maya fővárosa, Cancuntól 80 km-re déli irányban fekszik, autópályán egy óra alatt ott vagyunk Cancunból. Playa del Carmen Latin Amerika egyik legdinamikusabban fejlődő városa! Ha valaki igazi pihentető tengerparti üdülésre vágyik, annak Playa del Carmen tökéletes választás. Ez az a hely ahol a maja kultúra a spanyol hódítók befolyásával keveredik a modern, környezetbarát életstílussal.
Playa Del Inglés
Playa Del Inglés
Playa Del Inglés előzetes...
Plitvice
Plitvice
Hamarosan...
Plymouth
Plymouth
Pnom Penh
Pnom Penh
Hamarosan...
Poitiers
Poitiers
Polignano a Mare
Polignano a Mare
Polignano a Mare hamarosan...
Pomorie
Pomorie
Burgasztól 20 km-re északra, Neszebartól és a Naposparttól 18 km-re, délre található a 15 ezer lakosú Pomorie. Valószínüleg Kr.e. 4-5. század környékén alapították, Apollónia részeként. A tenger mellett a 8,5 km2 területű Pomorie-tó is a település vize: a sóstó fokozottan védett, 215 madárfaj otthona, az ókorban, gyógyhatása miatt "szent tónak" nevezeték.
Pontassieve
Pontassieve
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu