Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Pireusz
Pireusz
Hamarosan...
Pisa
Pisa
Pisa az érsekség székhelye, az egyik legrégebbi olasz város, a toszkánai régióban található. A katalógusban a Pisai Ferdetorony bemutatása külön dobozban került elhelyezésre, ezenkívül pisai szállások, hotelek és panziók weboldalai, gyógyfürdők, programok, fesztiválok linkjei is szerepelnek a gyűjteményben. Kulturális élet, oktatás, térképek, képgaléria is segíti az olvasók tájékozódását.
Place Deux Alpes
Place Deux Alpes
Hamarosan...
Platamonas
Platamonas
Thesszaloniki városától 100 km-re délre található a gyönyörű fekvésű,kitűnő klímájú, kedélyes halászfalu az Olymposz hegy lábánál. Hangulatos utcái, a tipikus görög éttermek, kávézók sora és a görög emberek vendégszeretete mind-mind azt szolgálja, hogy ön és családja a lehető legjobban érezze magát.
Platanias
Platanias
Nyugat-Kréta legnagyobb és legnyüzsgőbb üdülőhelye Chaniától kb. 15 km-re fekszik. Hangulatos főutcáján éttermek, szórakozóhelyek, üzletek, tavernák csalogatják a turistákat. Négy km hosszú, gyönyörű homokos tengerpartja a család minden tagjának tökéletes nyaralást biztosít, számos vizisport lehetőség elérhető az aktív nyaralást kedvelőknek
Playa De Las Americas
Playa De Las Americas
Hamarosan...
Playa del Carmen
Playa del Carmen
Playa del Carmen a Riviera Maya fővárosa, Cancuntól 80 km-re déli irányban fekszik, autópályán egy óra alatt ott vagyunk Cancunból. Playa del Carmen Latin Amerika egyik legdinamikusabban fejlődő városa! Ha valaki igazi pihentető tengerparti üdülésre vágyik, annak Playa del Carmen tökéletes választás. Ez az a hely ahol a maja kultúra a spanyol hódítók befolyásával keveredik a modern, környezetbarát életstílussal.
Playa Del Inglés
Playa Del Inglés
Playa Del Inglés előzetes...
Plitvice
Plitvice
Hamarosan...
Plymouth
Plymouth
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu