Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Riccione
Riccione
Hamarosan...
Riga
Riga
Riga Lettország fővárosa. A Baltikum legnagyobb városa, fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja a régiónak.
Rimini
Rimini
Hamarosan...
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

Brazília második legnagyobb városa (1960-ig fővárosa is); a világ egyik legszebb városának tartják. Híres a szambáról, a bossa nováról, a riói karneválról, tengerpartjairól (Copacabana, Ipanema, Leblon), a Cukorsüveg-hegyről, a hatalmas Megváltó Krisztus-szoborról a Corcovado-hegy tetején. 2016-ban - elsőként Dél-Amerikában - itt rendezik a nyári olimpiát.

Rocca Pietore
Rocca Pietore
Hamarosan...
Roda
Roda
Roda Korfu északi régiójának egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi települése, amely néhány éve még mezőgazdasági terület volt, mára azonban korszerű turista paradicsommá változott.
Rodosz város
Rodosz város
A Dodekaniszosz szigetcsoport legnagyobb tagja, mely látnivalókban és érdekességekben gazdag sziget. Kiváló hely nyaralásra és kikapcsolódásra egyaránt. A rózsák és pillangók szigetén megelevenedik a történelem: az ókori világ csodája, a máltai lovagok által épített rodoszi óvárosban sétálva úgy érezzük, mintha a középkorba csöppentünk volna.
Rogla
Rogla
Hamarosan...
Róma
Róma
Hamarosan...
Rouen
Rouen
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu