Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Rász el-Haima
Rász el-Haima
Ravascletto
Ravascletto
Reichenau
Reichenau
Hamarosan...
Rende
Rende
Rennes
Rennes
Hamarosan...
Rethymno
Rethymno
A sziget harmadik legnagyobb városa Közép-Krétán helyezkedik el. Hasonlóan festői kikötővel és velencei városrésszel rendelkezik, mint Chania. A várost a sziget kulturális központjának is nevezik. Hosszú, homokos tengerpartja, hangulatos tengerparti sétánya éttermekkel és éjszakai szórakozóhelyekkel csalogatja a kikapcsolódni vágyókat.
Riccione
Riccione
Hamarosan...
Riga
Riga
Riga Lettország fővárosa. A Baltikum legnagyobb városa, fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja a régiónak.
Rimini
Rimini
Hamarosan...
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

Brazília második legnagyobb városa (1960-ig fővárosa is); a világ egyik legszebb városának tartják. Híres a szambáról, a bossa nováról, a riói karneválról, tengerpartjairól (Copacabana, Ipanema, Leblon), a Cukorsüveg-hegyről, a hatalmas Megváltó Krisztus-szoborról a Corcovado-hegy tetején. 2016-ban - elsőként Dél-Amerikában - itt rendezik a nyári olimpiát.

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu