Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Rovaniemi
Rovaniemi
Hamarosan...
Rovinj
Rovinj
Rovinj, az isztriai városok egyik legszebbike, az Isztria félsziget turistaparadicsomnak számító, nyugati partján helyezkedik el. Hangulatos közterein sétálva a régmúlt - az illír, római kori és velencei időkből származó - emlékeire bukkanunk. Legfőbb látnivaló itt a főtér,óratorony,díszkút, városi múzeum. A rendkívül változatos kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket nyújtó Rovinjban találjuk a horvát tengerpart egyik legmodernebb vitorláskikötőjét is.
Royal Island
Royal Island
A sziget mérete 800x220 m, a reptéri transzfert hidroplánnal kb. 35 perc.
Rue des Soleils
Rue des Soleils
Hamarosan...
Saalbach - Hinterglemm
Saalbach - Hinterglemm
Hamarosan...
Safaga
Safaga
Safaga nyüzsgő kisváros, 52km-re fekszik Hurghadától. A vörös-tenger igazi gyöngyszeme. Adottságai vetekszenek a Jordán-holt tengerrel. Egyedülálló korall zátonyok veszik körül. Ez a hely az igazán kikapcsolódni vágyóknak ajánlott.
Saigon
Saigon
Saint-Denis
Saint-Denis
Hamarosan...
Salerno
Salerno
Hamarosan...
Salzburg
Salzburg
Előzetes...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu