Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 645 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Seminyak
Seminyak
Hamarosan...
Semmering
Semmering
Hamarosan...
Sevilla
Sevilla
Hamarosan...
Sexten
Sexten
Shanghai
Shanghai
Shanghai Kína legnagyobb ipari városa, a Távol-Kelet egyik gazdasági központja, tartományi jogú város a kelet-kínai tengerpart középső részén, a Jangce torkolatvidékén, a folyam Huangpo nevű kis mellékfolyójának két partján.
Sharjah
Sharjah
Hamarosan...
Sharm el Sheikh
Sharm el Sheikh
A város a Sínai-félsziget déli csücskében található. Ahogyan az itteni városok többsége, úgy Sharm el Sheikh is egykor beduin halászfalucska volt. Az eredeti település az évek során pulzáló, modern kori nyaralóhellyé alakult át. A város két különálló részre osztódik, az egyik maga a város a kikötővel, a másik a néhány kilométerre távolabb eső Naama Bay öböl, amely gyönyörű partszakasszal és magas kategóriájú szállodákkal büszkélkedik, amelyek egészen biztosan nem okoznak csalódást az odaérkezőknek.
Sibenik
Sibenik
Sidari
Sidari

Sidari a sziget északi partján fekszik, Korfuvárostól 36 km-re. Az északnyugati rész leginkább látogatott  és kiépített települése. Főleg az Angol túristák körében népszerű, de az utóbbi néhány évben a magyar piacon is hódít! Köszönheti mindezt csodálatos homokos tengerpartjának és természeti szépségeinek.


Side
Side
Az anatóliai Side tengerparti nyaralóhely, amely szintén sok élményt tartogat az ide látogatók számára. Itt található  Anatólia legnagyobb amfiteátruma, melyet még a rómaiak építettek és szinte teljes épségében megmaradt. Az egykori kalózok lakta település a hosszú évszázadok alatt mit sem veszített romantikájából.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu