Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 629 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Sydney
Sydney

Szeged
Szeged
Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Dél-Alföld legnagyobb városa, Csongrád megye és a Szegedi járás székhelye a Tisza és a Maros találkozásánál. A terület az újkőkor óta lakott.
Székelyszentlélek
Székelyszentlélek
Székelyszentlélek a Kárpát medencében, Erdélyben, Hargita megyében, a Fehér-Nyikó nevű patak felső folyásánál terül el. Farkaslaka községhez tartozik a többi falvakkal: Szomszédos falvak: Északon: Farkaslaka, Keleten: Bogárfalva, Délen: Ülke, Nyugaton: Malomfalva.
Szentendre
Szentendre
Szentpétervár
Szentpétervár
Hamarosan...
Szilvásvárad
Szilvásvárad
Szilvásvárad a Bükk hegység nyugati oldalán terül el 345 m tengerszint feletti magasságban, Egertől 30 km távolságra. Közúton és vasúton egyaránt megközelíthető. Lakosainak száma megközelíti a 2000 főt.
Szingapúr
Szingapúr
Hamarosan...
Szirák
Szirák
Szirák község Nógrád megyében, a Pásztói járásban.
Szkopje
Szkopje
Szombathely
Szombathely
Szombathely Magyarország egyik legrégibb városa, amelyet a Nyugat királynőjének is neveznek, Vas megye székhelye. 1990-től megyei jogú város.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu