Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 640 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Tolo
Tolo
Görögország déli részén, a Peloponnészosz-félszigeten fekszik, Athéntól 130, Korinthosztól 50 km-re. A település néhány éve még kis halászfalu volt, ma azonban a félsziget egyik legkedveltebb üdülőhelye, csodálatos homokos tengerpartjával és májustól októberig fürdésre alkalmas, lassan mélyülő vizével.
Torontó
Torontó
Torremolinos
Torremolinos
Hamarosan...
Toulouse
Toulouse
Hamarosan...
Tours
Tours
Hamarosan...
Treffen
Treffen
Trento
Trento
Hamarosan...
Trogir
Trogir
Splittől 15 km-re délre fekvő üdülőhely, amely számos kulturális és történelmi látnivalóval dicsekedhet. 1997-ben az UNESCO belvárosát felvette a világ kulturális örökségeinek listájára. A tengerpart lassan mélyülő, aprókavicsos.
Trou Aux Biches
Trou Aux Biches
Tsilivi
Tsilivi
A sziget északi partszakaszának közepén fekszik Tsilivi nyaralóhely. Nyitott öbölben épült, egy 3 km hosszú aranyhomokos part mentén, mely számtalan sportolási lehetőséget nyújt. Fekvésének köszönhetően ideális kiinduló pont a sziget északi részének megismeréséhez. Tsilivi egy modern nyaralóhely sok lehetőséggel az aktív kikapcsolódáshoz
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu