Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Tours
Tours
Hamarosan...
Treffen
Treffen
Trento
Trento
Hamarosan...
Trogir
Trogir
Splittől 15 km-re délre fekvő üdülőhely, amely számos kulturális és történelmi látnivalóval dicsekedhet. 1997-ben az UNESCO belvárosát felvette a világ kulturális örökségeinek listájára. A tengerpart lassan mélyülő, aprókavicsos.
Trou Aux Biches
Trou Aux Biches
Tsilivi
Tsilivi
A sziget északi partszakaszának közepén fekszik Tsilivi nyaralóhely. Nyitott öbölben épült, egy 3 km hosszú aranyhomokos part mentén, mely számtalan sportolási lehetőséget nyújt. Fekvésének köszönhetően ideális kiinduló pont a sziget északi részének megismeréséhez. Tsilivi egy modern nyaralóhely sok lehetőséggel az aktív kikapcsolódáshoz
Tucepi
Tucepi
A Makarskától 4 km-re délkeletre fekvő Tucepi már az ókorban lakott volt, és az azóta eltelt korok emberei is mind itt hagytak valamit az utókor számára. A város a Biokovo-hegység lankáin fekszik, Makarskától délre, ahol az árnyékos olajfa- és fenyőerdők egészen a tengerig húzódnak, a hosszú aprókavicsos strandok pedig kellemes élményeket, kikapcsolódást ígérnek.
Tulum
Tulum
Tunisz
Tunisz
Hamarosan...
Turgutreis
Turgutreis
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu