Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 630 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Vodice
Vodice
Vrasna
Vrasna

Vrasna, Stavros és Asprovalta között található, Asprovaltával szinte egybe épült, rohamosan fejlődő nyaralóhely, amelyet elsősorban a nyugodtabb strandolást kedvelőknek ajánljuk. Thesszaloniki és Kavala közelsége számtalan kirándulási lehetőséget nyújt. A nemrég kiépített, széles tengerparti sétányon éttermek, tavernák, bárok és kávézók várják az idelátogatókat.

Waduwa
Waduwa
Nyugodtabb és kisebb üdülőközpont, hosszú stranddal és kicsi boltokkal. A nyaralóhely 2 órányi útra található a repülőtértől. A szomszédságában egy szintén lenyűgöző üdülőközpont, az Unawatuna található.
Wailea
Wailea
Windhoek
Windhoek
Yokohama
Yokohama
Hamarosan...
Zadar
Zadar
Zadar Horvátország egyik legszebb és legismertebb városa. Évente több ezer turista látogat el ide. Zadar nyaralás szempontjából is tökéletes választás, hiszen viszonylag közel van Magyarországhoz, és a környék tele van látnivalókkal, mint Nin, a Kornati szigetvilág és a Zadar-csatorna szigetei.

Zakopane
Zakopane
Hamarosan...
Zalakaros
Zalakaros
Magyarország délnyugati részén fekvő, gyógyvízéről nevezetes város, Zalakaros az ország egyik legősibb települése, s egyben legkisebb lélekszámú városa. A térséget romantikus hangulatot árasztó szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik.
Zante város
Zante város
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu