Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 633 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Bentota
Bentota
Bentota Colombotól 62 km-re délre fekszik. Az üdülőhelyen több szállót, postát, bevásárlóközpontot, kávézót és szabadtéri színházat is találunk, ahol a helyi hagyományos álarcos előadásokat szervezik. A tengerpartot pálmák tucatjai övezik.
Berekfürdõ
Berekfürdõ
Berlin
Berlin
Hamarosan...
Beruwela
Beruwela
Beruwela Colombo-tól 56 km-re délre  fekszik, egy 130 km hosszú terngerpart kezdetén, ahol az utóbbi években a turista forgalom robbanásszerűen megnőtt. Itt egész évben lehetséges a fürdőzés.
Bibione
Bibione
Az Adriai-tenger egyik legismertebb üdülőhelye. Bibione három városrészből áll: Bibione-Spiaggia: a város központja éttermekkel, kávézókkal, pizzériákkal. Esténként a város központja sétálóutcává alakul át, ahova üzletek csalogatják a turistákat vagy a Lupapark kínál még szórakozást. A nyári szezonban a városban elsősegély állomás működik. A szállodák inkább strandközelben, míg az üdülőfalvak a város szélén találhatók. Bibione-Lido del Sole: a legkisebb és legnyugodtabb városrész. Bibione-Pineda: zöldövezeti városrész jó levegővel.
Bikal
Bikal
Bilbao
Bilbao
Hamarosan...
Bintan
Bintan
Hamarosan...
Biograd na Moru
Biograd na Moru
Bled
Bled
Szlovénia kis területe ellenére mindent magáénak tudhat: az Alpok impozáns vonulatai, a tenger, a lenyűgöző barlangrendszerek és tavi szigetek otthona is egyben. Kedves és meglepő egyszerre, az érintetlen természet lépten-nyomon ámulatba ejti a látogatót. Szlovéniában található két alpesi tengerszem, a Bledi tó és a Bohinji tó, melyek az Alpok leg-­vad­re­gé­nyesebb, kristálytiszta vizű tavai közé tartoznak. A jó levegő, a csodálatos táj, a kör­nyék népszerű kirándulóhelyei felejthetetlenné te­szik az ott-tartózkodást.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu